For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
سویا کشاورزی

روغن خام سویا

تماس با آگهی دهنده

  • روغن خام سویا
  • روغن خام سویا
شرح جزئیات
قیمت : تماس با آگهی دهنده
نوع : فروش محصول/کالا
تاریخ : 24 دی , 1399
وضعیت : آماده فروش
مرجع کنترل کیفیت : وزارت بهداشت
نوع بسته بندی کالا : بطری شیشه ای
موجودی، میزان/مقدار کالا : 400 لیتر روزانه
حداقل مقدار خرید/فروش کالا : 50 بطر 100 گرمی
محل تحویل کالا : تحویل در محل خریدار
نحوه و زمان تحویل کالا : آماده تحویل
نام و عنوان / آدرس : خراسان رضوی ، نیشابور ، شهرک صنعتی خیام ، نبش میدان صنعت

لوبیای سویا حدود ۲۸۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در چین کشف شد. دانه سویا و فرآورده های آن از قبیل روغن خام سویا از سالیان بسیار دور در سراسر جهان تولید می گردند. در حال حاضر بزرگترین کشور های تولید کننده سویا، آمریکا و بزریل می باشند. در سال ۲۰۰۳ حدود ۱۸۴/۴۹ میلیون تن دانه سویا در سراسر جهان تولید شد، بر اساس این آمار، دانه سویا؛ دانه روغنی عمده جهان به شمار می رود. هر عدد سویا شامل تقریبا ۴۰ درصد پروتئین، ۱۸ درصد روغن، ۱۴ درصد خاکستر و رطوبت، ۱۵ درصد کربوهیدارت محلول و ۱۵ درصد کربوهیدارت نامحلول به صورت فیبر می باشد.

تولید روغن خام سویا

برای آماده سازی دانه های سویا جهت روغن کشی، آن ها را باید تمیز، خرد، پخت و فلیک نمود تا بتوان از آن ها استفاده نمود. سپس به وسیله حلال هگزان در اکستراکتور به روش میسلا (مخلوط هگزان و روغن)، روغن را از دانه های سویا جدا نموده و سپس فلیک ها را از اکسپندر وارد اکستراکتور کرده و میسلا تولید شده را پس از عبور از سیستم تقطیر به روغن تبدیل می نمایند. همچنین، کنجاله سویا پس از عبور از دستگاه DT حلال زدایی و تست می گردد.

این روغن در مرحله دگامینگ با آب، دارای ۵/۲ درصد فسفاتید است که از روغن جدا می شود که منبع بسیار خوبی از لسیتین است.

ترکیب و کاربرد روغن خام سویا:

تری گلیسیرید، اسید های چرب غیر اشباع بسیار بالایی هستند که در روغن های مایع گیاهی وجود دارند. ترکیبات اسید های چرب موجود در روغن سویا به شرح زیر است:

اسید های چرب اشباع:

پالمتیک اسید ۷ تا ۱۴ درصد،

استئاریک اسید ۳ تا ۶ درصد

اسید های چرب غیر اشباع:

اولییک اسید ۲۶ تا ۱۸ درصد

لینوالییک اسید: ۵۰ تا ۵۷ درصد

لینوالنیک اسید: ۶ تا ۹ درصد و فاقد آراشیدونیک اسید می باشد.

روغن سویا کاربرد های خانگی و صنعتی گوناگونی دارد، تقریبا اکثر مارگارین ها، شکلات ها حاوی روغن سویا هستند. همچنین از این روغن برای تولید اغلب سس های مایونز و سالاد، سایر غذا های یخ زده، محصولات گوشتی و سایر کالا های تجاری پخته شده، استفاده می شود. روغن سویا تولید شده، یکی از مهمترین روغن های نباتی است که به دلیل فرآورده پروتئینی حاصل از روغن کشی و کیفیت عالی روغن، اهمیت بسیار بالایی دارد.

یکی از مهمترین مواد غیر صابونی روغن سویا، توکوفرول می باشد. توکوفرول آنتی اکسیدان روغنی است که در بین انواع آن، آلفا توکوفرول ها فعالیت ویتامین E را دارد و به عنوان آنتی اکسیدانت است.

روغن خام سویا با کیفیت را می توانید از طریق شرکت روغن طلایی نیشابور تهیه نمایید، جهت کسب اطلاعات بیشتر، با ما در تماس باشید.

ترکیبات:

اسیدیته: % ۱.۲ / max ۱.۲۵%

لرد: % ۰.۵ / %max ۰.۵

رطوبت: % ۰.۰۵-۰.۲ / max ۰.۲%

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 



نام و عنوان / آدرس
امتیاز خود را برای این آگهی ارسال کنید

Top